Direktlänk till inlägg 3 september 2011
ca 40 stora färska räkor
2 dl majonnäs
1 citron (4 tunna klyftor och resten att pressa)
salt och vitpeppar
2 msk finhackad dill + några vippor till dekoration
4 formbrödskivor,
smör att steka i
60 g löjrom (4 msk)
1. Skala räkorna. Spara åtta fina till dekoration och grovhacka resten.
2. Blanda med majonnäs, pressad citron samt salt och vitpeppar efter smak.
3. Vänd ner den finhackade dillen och ställ svalt.
4. Ta ut fyra rundlar av brödet med hjälp av ett dricksglas och stek dem frasigt bruna i smör.
5. Lägg upp brödskivorna på tallrikar och fördela räkblandningen ovanpå. Dekorera med löjrom, de sparade räkorna, citronklyftor och dillvippor.
Att fylla arton är något jag längtat till då många av mina drömmar inte har gått att uppfylla förrän dagen kåt blir arton. Men ju närmare jag kommer ju tyngre känns det. Att bli myndig.. utan min pappa.. han ska ju finnas när jag blir stor? Se när ja...
.. endå säger vi hela tiden att vi dör av skratt... La upp lite bilder.. kan man se att emilio vuxit något enormt? Såå stor skillnad!!! Lilla killen ...
Jag har då skaffat mig en kille, eller snarare en man. Så otroligt längesen som jag kände migså här lycklig, glad, varm och kär! Den här killen har fångat mitt hjärta och allt känns rätt med honom. Jag vill dela mitt liv med honom, föralltid. Han är ...
Nu har de inte blivit mycket blogg, har pluggar så inormus. Hade prov igår, de var två frågor jag inte kunde men svarade endå.. hoppas på ett betyg ialf! Idag kommer min banan hit och vi ska ha roooligt. Ketchup ketchup punkt. Jo, jobbade för f...
Sitter och har historia för tillfället. Im tierd!! Blää Igår la jag mig för att sova kl 9 pga jag var lite trött men mestadels för att jag var så sjukt sugen på något men inte hade något.. så jag tänkte att om jag sover slipper jag bli förtvivla...